Закінчення робіт із використанням термососни в villaggo

На даному об'єкті компанією thermoCON був реалізований проект із застосуванням термічно обробленої сосни. Забудовником було поставлено технічне завдання по якому одними з пунктів були "100% екологічність матеріалів", "відсутність гниття в деревині", "гарантійні зобов'язання". Були запропоновані кілька варіантів з яких затвердили термодерево. Далі пішов вибір породи деревини, розмір, сортність. В результаті було затверджено застосування термососни в Б сорті (так як ціновий поріг даних будинків знаходиться в досить бюджетній категорії). Поставка матеріалів відбулась за декілька днів, так як дана позиція була в поточних складських залишках.

Нашим технічним відділом був проведений повний конструктивний розрахунок по всіх вузлах. Віконні укоси вирішили виконувати так само в даному матеріалі (примикання фасаду і укосів було виконано з зарізкою дошки під 45 градусів). Для здешевлення загальної вартості застосовувався сухий струганий брус з сосни, який в процесі був обробленій антисептиком.

Кріпильний елемент використовувався оцинкований (кріпильний комплект для бруса, кріпильна пластина для дошки). Всю дошку було оброблено маслом із захистом від ультрафіолету. Монтаж було виконано за 15 днів. У підсумковій вартості, за даним проектом, за метр квадратний вийшло 65 ЄВРО. Як бачимо термодерево для фасаду будинку стає все більш популярним матеріалом, за рахунок своєї екологічності і практичності. Ми раді що даний забудовник довірив саме компанії Термокон, виконання даних робіт, адже наші матеріали мають всі сертифікати якості і походження. Термососна застосовувалася естонського виробника, який несе гарантійні зобов'язання на протязі 10 років.

15 листопада 2017
×
Заказать обратный звонок