Види монтажу та способи кріплення термодоска

Види монтажу та способи кріплення термодоска

Однією з головних цінностей людини є його будинок. Місце, де затишно і тепло, де все виглядає саме так, як хочеться господареві житла. Ідеальний будинок гарний і зручний не тільки всередині, а й зовні. «Зовнішність» вдома як візитна картка його власника. Її оформлення не менш важливо, ніж внутрішнє оздоблення. Для реалізації бажаного фасаду будівлі існує безліч варіантів оздоблювальних матеріалів, і їх вибір - непросте завдання.

Суть якісного облицювання полягає в створенні не тільки особливої ​​естетики, а й захисту самої будівлі від зовнішнього середовища. Сучасні якісні матеріали відповідають цим вимогам, і тому вибір залежить тільки від переваг і фінансових можливостей клієнта. Відмінним рішенням серед професіоналів вважається вибір термодревесини.

Термодерево - модифікована натуральна деревина (термоясень, термососна). Спеціальна технологія термообробки при високих температурах дозволяє отримати натуральний матеріал з посиленими технічними характеристиками.

Для підтримки відмінного зовнішнього вигляду рекомендується раз в 5-6 років обробляти фасад спеціальними маслами для термодревесини.

Фасад з термодерева має ряд відмінних особливостей:

  • Респектабельний зовнішній вигляд (широка гама відтінків, красива натуральна текстура);
  • Підвищена міцність;
  • Безпека (низька горючість і екологічність натуральної деревини);
  • Висока вологостійкість;
  • Відмінна шумо- і теплоізоляція;
  • Відсутність гниття і деформацій через погодні умови;
  • Стійкість до шкідників (комахи, цвіль, мох);
  • Довговічність (більше 50 років).

Монтаж такого фасаду може бути реалізований декількома способами, головне правило - завжди використовувати для кріплення тільки попередньо просвердлені отвори. Термодеревина кілка, тому вимагає дбайливого ставлення та добре заточеного інструменту при роботі з собою. Можливо проводити встановлення фасаду самостійно, але ми рекомендуємо користуватися послугами кваліфікованих фахівців.

Способи монтажу:

  1. Вентфасад (для зовнішнього застосування). Термодоска накладається на спеціальну обрешітку з термобрусков або алюмінієвого профілю, яка кріпиться до стіни будівлі. Незважаючи на прокладений всередині каркаса утеплювач і ізоляцію, така конструкція буде вентильованого. Це дозволить Вашому будинку «дихати» і подарує фасаду додаткову пружність для опору сильних поривів вітру. Можливий ремонт окремих дощок.
  2. Фасад декоративний (для внутрішніх робіт). Термодоска кріпитися прямо до стіни на спеціальні шурупи з антикорозійним покриттям, або на монтажний клей.

Види кріплення:

  • Сховане кріплення. Дозволяє зібрати цілісне полотно. Собою являє пластини мул кліпси з нержавіючого металу, що з'єднують термодоска з внутрішньої сторони.
  • Наскрізний кріплення. Відомий. Шурупи з'єднують термодоска з латами через попередньо просвердлений отвір.
  • Монтажний клей.

Фасад з термодревесини подарує захист і красу Вашому будинку на довгі роки!

21 лютого 2018
×
Заказать обратный звонок