Вибір фасадних матеріалів

Вибір фасадних матеріалів

Монтаж дошки для фасаду, чи то фасади з дерева, для яких використовується планкен з модрини, термодеревина для фасаду (термоясень чи термососна), чи ДПК дошка для фасаду, не такий складний та дорогий, як здається на перший погляд. Головне розглядати монтаж фасадів та вентфасадів з вагонки на стадії розробки проекту. Потрібно це для того, щоб уникнути непотрібних фінансових витрат з перевитрат матеріалу. Ми можемо допомогти розробити креслення та підказати який матеріал підійде краще, адже у кожного матеріалу є свої переваги та недоліки.

У нашому шоу-румі можна побачити різний монтаж дошки та отримати консультацію по матеріалам, що Вас цікавлять, а наші фахівці поможуть вибрати та підкажуть яка дошка для фасаду буде краща. Фасад з  дерева (термоясень, термососна, планкен з модрини, вагонка з модрини), або ДПК, зроблять Ваш будинок індивідуальним. І якщо все правильно зробити, будь-який матеріал має право на існування і виглядає краще, якщо до справи підійти з душею. Планкен з модрини придбати можна в різних ширинах і сортності.

Кожен матеріал унікальний і здатний зробити будинок абсолютно індивідуальним.

Термомодифіковані матеріали, для облицювання фасадів, включають в себе три породи деревини: ясень, сосна, радіата. Існує ряд різних розмірів і профілей.

Термообробка являє собою обробку дошки високою температурою та паром. Даний процес дозволяє позбавитися від наповнення деревини смолою, а також від полісахаридів (речовина, що сприяє гниттю).

Монтаж даних систем відбувається по принципу венфасада, що в сполученні з термообробкою, забезпечить високий рівень експлуатації.

Дошка не потребує додаткової обробки антисептиками, що забезпечить Вам високу ступінь екологічності. Для захисту від вигорання можливо використання натуральних масел. Фізико-хімічні властивості деревини не залежать від обробки маслами, тому можлива експлуатація без реновацій. Фасад в такому випадку набуде сіруватого відтінку, що підкреслить яскраву фактуру дерева.

2 лютого 2016
×
Заказать обратный звонок