Термодошка для фасаду

Термодошка для фасаду

Сучасна архітектура не стоїть на місці і з кожним днем приходять нові матеріали для зовнішнього оздоблення фасадів, але використання деревини - перевірено часом. Так, дошка для фасаду ідеально поєднується зі склом і каменем, що дозволяє використовувати його практично в будь-якому поєднанні. Єдиною складністю у використанні дерева слугує його низька стійкість до атмосферних явищ (а щоб захистити використовувались тільки фарби і антисептики, котрі погіршували естетичну красу дерева). В епоху нових технологій була розроблена термічна обробка деревини, яка поліпшила початкові властивості в 4-5 разів і захищала від гниття.

Термообробка деревини розвивається вже більше 20 років. За цей період найбільш якісно зарекомендували себе лише дві породи деревини, у зв'язку з чим основну перевагу при виборі термодошка для фасаду віддають двом матеріалам - фасадна дошка з термоясеня і фасадна дошка з термососни. Кожен з даних матеріалів має свої особливості і зони використання. Основним фактором є сировина (походження і розпил), сушка, обробка (режими та обладнання), конструктивна частина (підсистеми і фінішна обробка маслами). При якісному підборі усіх цих показників термодошка фасадна прослугує 15-20 років при мінімальному втручанні (обробка маслом).

Компанія Термокон допоможе Вам підібрати максимально підходящий матеріал, виходячи із заявленого екстер'єру, а також розробити конструктивну частину з подальшою реалізацією. Також ми надаємо послуги подальшого обслуговування (догляд і підтримка кольору). В підсумку, звернувшись до фахівців нашої компанії, Ви отримаєте підтримку на всіх етапах використання термодеревини на фасадах Вашого будинку.

20 грудня 2017
×
Заказать обратный звонок