Один з реалізованих об'єктів із застосуванням термоясеня

Один з реалізованих об'єктів із застосуванням термоясеня

Співробітниками компанії thermoCON у 2017 р. був закінчений проект із застосуванням термічно обробленої деревини. Даний об'єкт можна сміливо виділити по типовості архітектурних форм. Реалізація почалася з розробки технічної документації та адаптації її під існуючі елементи фасаду і світлопрозорих віконних конструкцій. Зони застосування термодерева були встановлені: тераси і вимощення навколо будинку; фасад, підшивка звисів покрівлі, наповнити покриття всередині будинку.

Першим етапом реалізації було виготовлення несучої основи під зони тераси. Виконані роботи: виготовлення та встановлення бетонних стовпчиків, відсипання підстави піском, утрамбовка піску віброплитою, укладання геотекстилю (для запобігання росту трави), відсипання щебенем, пристрій металокаркаса (металева труба 80 * 60, 60 * 40), фарбування металокаркаса для запобігання корозії.

Другим етапом було виконано монтаж звисів покрівлі, підшивки навісів терас, облицювання фасаду. Для цього була змонтована подконструкция (використовували термічно оброблений сосновий брус перерізом 42 * 42 - дана позиція була обрана через високу стійкості до гниття), в ній заздалегідь були встановлені заставні елементи для led підсвічування. Далі пішов процес фарбування деревини, попередньо з замовником був затверджений колір і виробник олії. Фінішним етапом був монтаж дошки (термоясень), монтаж відбувався на спеціально розроблені виробником кліпси з нержавіючої сталі.

Третім етапом була укладання терасної дошки в зонах терас і відмосток навколо будинку. Для цього, по верх металу, була змонтована подконструкция з термічно обробленого бруса перерізом 42 * 68 (Брус з термососни був обраний через високу стійкості до гниття, а так само для зменшення різниці перепадів по розширенню між терасної дошкою і металевим Каркаси). На готове підставу була покладена терасна дошка з термоясеня (попередньо оброблена маслом з усіх боків). Також в одній з терас були встановлені ступені для комфортного підйому на терасу. По периметру була смонтірованна торцева планка що б декоративно закрити видиму подконструкция.

Останнім етапом була укладання паркетної дошки. Паркет з термоясеня був покладений на систему тепла підлога. Більш детально ми описували в цій статті.

Підсумкові обсяги:

  • Тераса - терасна дошка термоясень - 180 м.кв.
  • Фасад, звіси покрівлі - фасадна дошка термоясень - 210 м.кв.
  • Покриття підлоги - паркетна дошка термоясень - 330 м.кв.
  • Компанія Термокон виконала комплексну поставку всіх матеріалів, розробку проектної документації, монтаж.

30 листопада 2017
×
Заказать обратный звонок