Паркет на теплу підлогу, перший рік експлуатації

Компанією thermoCON у 2016 році був реалізований проект в якому використовувався паркет з термоясеня на підлогах з підігрівом. Загальна площа під укладання паркету 350 м.кв. Паркет був покладений практично у всіх приміщеннях (включаючи ванну кімнату і кухонну зону). Матеріал термоясень ширина дошки 245 мм. Метод укладання: поклейка паркету прямо на стяжку. Використовувані матеріали: паркет термоясень, клей Sika, масло-віск Osmo. Монтаж проводився перед опалювальним періодом. Після укладання проводився повний цикл амплітудного розігріву паркету (перше використання). Максимальна температура при тестовому підключенні склала 35 градусів.

У перший рік експлуатації використання теплої підлоги тривало близько 5 місяців. Загальні втрати тепла на паркеті (від поверхні стяжки до поверхні паркету) склали 6 градусів. Температура в приміщенні трималася на рівні +23/24 градуси. Температура на поверхні паркету +28/30 градусів. Після річної експлуатації з паркетом не відбулося ніяких змін. Стабільність розмірів відповідала заявленій інформації виробника, варто відзначити що деякі приміщення досягали площі понад 60 м.кв.

Даний об'єкт є черговим підтвердженням - наш паркет придатний для застосування на підлогах з підігрівом (навіть при ширині 245 мм.).

Звертайтесь в компанію термокон, що б отримати бажаний результат, тому що ми маємо всі необхідні сертифікати на матеріали.

21 листопада 2017
×
Заказать обратный звонок