Фасади з термососни

Фасади з термососни

Фасад Вашого будинку є основною складовою в загальному екстер'єрі. При пошуку рішення для даного питання мі зіштовхуємся з такими критеріями: довговічність, естетичність, ціна, практичність, екологія.

Розглянемо всі ці аспекти на прикладі термососни.

Довговічність! При будівництві будинку кожен з нас шукає рішення на це питання - адже будинок будується не на 5 аба на 10 років, а як мінімум на 50. Одразу варто відзначити, що в наш час ще не створили матеріал, що здатний вистояти такий період часу і не втратити у своїх властивостях. На даний показник дуже впливають метод та частота профілактики. При дотриманні усіх норм, фасадна термососна здатна вистояти від 20 до 30 років.

Естетичність! Обличчя будинку це його фасад. Кожен з нас природно бажає зменшити витрати, але в гонці за дешевизною ми часто забуваємо, що всі витрачені заощадження можна спортити поганим дизайном фасаду. Так як при виборі фасадного матеріала ми можемо або підкреслити красоту, або спортити зовнішній вигляд. Деревина - це класика, яка використовувалась роками, а красота малюнку фактури надасть харизми Вашому будинку.

Маючи відповіді на основні критерії можна сміливо сказати - фасад з термососни - матеріал, що здатний прикрасити Ваш фасад, а с поєднанні з простотою у догляді, вже через десять років він стане у ряд з найбільш дешевими варіантами.

Ціна! З усіх порід, що придатні дл ятермообробки - термососна є найбільш бюджетным варіантом, що дозволяє використовувати її при будівництві більш бюджетних будівель. В світі облицювання фасадів термососною використовується як в приватному будівництві, так і в багатоповерховому.

Практичність! Термососна для фасаду не схильна до гниття, а у випадку з використанням деревини цей аспект є ключовим. Термообробка дозволяє видалити смолу, даний фактор дозволяє запобігти розривам у структурі деревини, що проявляються при зміні температурного порогу в 0°С. Єдине, до чого схильна термососна, це вигорання. Для рішення цього питання існує великий вибір масел, що здатні підтримувати колір від 3 до 6 років.

Екологія! В даному питанні термососна є поза конкуренцією, адже в процессі термомодифікації використовується лише висока температура та водяний пар. Сировина використовується виключно з фінських лісів, що мають світовий сертифікат екологічності.

2 лютого 2016
×
Заказать обратный звонок