Проект розроблений архітекторами Doojin Hwang Architects, Wind Hill Village розташований на острові Чеджу, найбільшому острові Південної Кореї. Wind Hill — це унікальний комплекс із окремих будинків для шести різних родин, які утворюють візуально єдине середовище. Проект реалізували за 4 роки.

Кожен будинок є незалежним, але має спільну паркувальну зону, басейн, відкритий спа, фітнес-зону. Після розробки прототипу кожен будинок був спроектований індивідуально, щоб не було двох однакових будинків. Для будинків характерне використання термічно модифікованої деревини Lunawood сірого кольору, яка застосовується в оздобленні фасадної частини, терасних та пергольних системах а також покриває поверхні даху. Залежно від погоди та часу доби комплекс завжди виглядає трохи інакше. Сірий колір термососни чудово поєднується зі стінами з натурального каменю.

Зовнішнє облицювання будинків The Wind Hill виконано з використанням термодеревини Lunawood яка з часом набула сірого кольору. Через вологий і жаркий клімат проект вимагав особливо стабільного дерев’яного зовнішнього облицювання, яке є стійким до погодних умов навіть без окремої обробки поверхні. Саме тому термососна Lunawood ідеально підходить до таких вимог, адже її стабільні розміри та стійкість до погодних умов забезпечують високу довговічність. Тераси довкола басейну також були виконані з використанням терасної дошки з термососни.

Архітектори – doojin hwang architects

Локація – Jeju Island, South-Korea

Фото – Lunawood

24 січня 2023
×
Заказать обратный звонок