Термодерево в приватному житловому будівництві

Термодерево в приватному житловому будівництві

Термодерево використовується для підлогових покриттів і підходить до будь-яких приміщень. Любителям паркету відомо, що така підлога дуже примхливий, вимагає спеціального догляду, підтримки певної температури і вологості, в іншому випадку, неприємний скрип, дошки, що росохшуються, можуть зіпсувати враження від натурального матеріалу. Роблячи вибір на користь термодревесини, ви отримаєте ідеальне покриття для підлоги без будь-якої хімічної обробки, яку зазвичай використовують від загнивання, деформації, появи грибка і цвілі, особливо це важливо для людей, які мають схильність до алергії і для дитячих приміщень.
Ще однією перевагою термообробленого паркету є можливість використовувати підігрів підлоги (як водяного, так і електричного) з перепадами температури до + 50 ° С. Крім того, паркет з термодеревини для підлог з підігрівом можна спокійно мити, дошки не будуть схильні до розсихання або розбухання, що дозволяє використовувати його навіть у ванній кімнаті. Термоясень і термососна, володіючи виразною текстурою і кольором, чудово підійдуть для паркету в будь-якому приміщенні.

Багато хто віддає перевагу терасах з дерев'яним покриттям, оскільки вона дуже комфортна і естетична, дерево дозволяє їй менше нагріватися на сонці, ніж інші будівельні матеріали, а взимку така тераса менш слизька. Однак деревина, яка використовується в вуличних приміщеннях, вимагає особливого догляду хімічними засобами для запобігання загнивання і деформації, потрібно стежити за скупченням вологи на покритті і вчасно видаляти її. Термодеревина з ясена та сосни вирішує цю проблему і дозволяє забути про подібні турботи. Терасі з такого матеріалу не страшні ні опади, ні перепади температури, вона швидше висихає, не деформується, не схильна до гниття, крім того, термооброблена дошка для тераси зберігає колір на всю глибину матеріалу, що запобігає вицвітання і подряпини, а значить довше зберігає естетичний вигляд тераси.

Дерево завжди вважалося одним з кращих оздоблювальних матеріалів, за допомогою цього природного матеріалу можна створювати різні цікаві фасади, що надає будинку особливу красу і виразність. Відомо, що дерев'яний фасад вимагає постійного догляду - необхідно фарбувати дошку раз в 3-5 років, яка поступово вигорає і втрачається зовнішній вигляд, а також обробляти її спеціальними засобами для захисту від зовнішніх факторів. Термодоска з ясена та сосни крім виразної текстури та кольору вирішує проблему догляду за фасадом. Властивості дерева, придбані внаслідок термічної обробки, запобігають утворенню тріщин на торцях і на пластях, захищають від деформації як поздовжньої, так і поперечної (при дотриманні правил монтажу). Фасади з термодревесини не схильні до цвілі, грибку і загнивання. Термоясень і термососна відмінно піддаються тонування, довше зберігають колір, повільніше вигорить. Ви можете бути впевнені, що конструкція через 15-20 років буде в тому ж стані.

30 березня 2018
×
Заказать обратный звонок