Фасади з термоясеня

Фасади з термоясеня

Облицювання фасадів деревом використовувалося на протязі всього розвитку архітектури. Цей матеріал здавна вважався одним з найбільш розповсюджених оздоблювальних матеріалів.

Ясень по своїй структурі є одною з найбільш щільних порід дерева, що зростають у наших широтах, а даний фактор є дуже вагомим так як впливає на опір погодним умовам. Недоліком цього оздоблювального матеріалу є схильність до гниття, а різкі перепади вологості залишають відмітки у вигляді поздовжніх тріщин. Починаючи з 90-х років європейські виробники пиломатеріалів почали приділяти цій проблемі особливу увагу і одним з рішень була термомодифікація

Фахівці цієї галузі встановили, що основною проблемою, яка призводить до гниття є наявність у деревині органічних елементів, які по своїй природі схильні до швидкого розпаду. Рішенням було видалення даних елементів - але як їх видалити, не порушуючи структуру деревини? Термічна обробка - модифікація, що дозволяє випалювати органіку на молекулярному рівні. Більше ніж 7 років знадобилося спеціалістів для підбору оптимальних режимів нагріву і розробці вакуумних камер, щоб на виході отримати матеріал, що здатний витримати будь-які перепади температури, вологості.

Оздоблення фасадів термоясенем

Оздоблення фасадів термоясенем практикується все більш і більш на усіх континентах. Дане покриття заявило про себе як найбільш оптимальне для використання в ектер'єрі. Фасадний термоясень володіє високою щільність, а в поєднанні з красою візерунка структури, це найбільш естетично гарний матеріал для фасадів будинків.

Венфасад з дерева

Термоясень для фасада в основному використовується як вентфасад, так як при наявності високої щільності матеріалу необхідно давати можливість "дихати" деревині. Також достатньо вагомим елементом є підконструкція та кріплення вашого фасаду. З багаторічного досвіду наші фахівці підбуреть основні компоненти для підконструкції, так як для латів найбільш ефективно служить брус з термососни, який по строку експлуатації максимально наближений до термоясеня. Кріпильними елементами слугуюсть кляймери з  нержавійки які не окислюються, а спеціальні профілі дають можливість кріпити термоясень без вкручування в нтого саморіза (не порушується структура деревини).

В поєднанні усіх цих складових фасад з термоясеня слугуватиме не менше 20 років.

Співробітники нашої компанії розроблять і адаптують під Ваш проект підконструкцію, розроблять усі вузли примикань, підберуть оптимальне цінове співвідношення у матеріалі, зроблять розкладку з оптимізацією по малюнку, проведуть монтажні роботи, а в подальшому зможуть проводити планові профілактичні роботи.

2 лютого 2016
×
Заказать обратный звонок