Bosc d’en Pep Ferrer

Ця сучасна вілла, розташована поруч із пляжем Міджорн, на південному узбережжі острова Форментера, чудово гармонує з захоплюючим дух середовищем. Стійка термодеревина Lunawood ідеально поєднується з великим камінням яке виступає з землі. Фасад Lunawood Thermowood з часом природньо вивітрюється, перетворюючись на сріблясто-сіру патину, і тому він чудово вписується в оточення. Висока якість використовуваних матеріалів зіграла важливу роль у процесі створення та реалізації проекту.

Навіть у жарких і вологих умовах, як-от на Форментері, термодеревина Lunawood витримує випробування часом, зберігає стабільність розмірів та не містить смоли, і, головне, стійка завдяки термічній модифікації.

Цей чутливий до навколишнього середовища будинок розділений на три світлові модулі. Висока якість використаних матеріалів і їх поєднання зіграла важливу роль в процесі створення і реалізації проекту. На екологічному рівні проект забезпечує пасивні біокліматичні системи з доведеною ефективністю в цьому кліматі.

Загалом основне завдання було створити вентильовані фасади з термодеревини які не потребують постійного догляду. Саме тому фасадні системи з термососни забезпечують високу довговічність, надзвичайну стабільність, екологічність та надзвичайний зовнішній вигляд.

Архітектори – Marià Castelló Martínez

Локація – Formentera, Spain

Фото – Marià Castelló Martínez

31 січня 2023
×
Заказать обратный звонок