Фасад з термоясеня в процесі експлуатації

Фасад з термоясеня в процесі експлуатації

За реалізацію цього проекту ми взялися ще в 2012 р. Замовником були обрані три типи матеріалу для декорування фасаду: термодерево (термоясень); песчанник; композитні алюмінієві панелі. Для максимально узгодженого взаємосполучення цих матеріалів був розроблений детальний проект з прив'язкою до реальних розмірів. Так на початковій стадії у замовника були відповіді на всі технічні питання, а технагляд заздалегідь міг вносити свої зауваження та коригування. Для реалізації цього проекту були обрані дві підсистеми: дерев'яна (з термососны) для навісного вентильованого фасаду з термоясеня; алюмінієва для пісковика і композиту.

Дерев'яний фасад будинку був оброблений в 2 шари захисним маслом (захист від УФ-променів), перший шар перед монтажними роботами а другий шар по вже змонтованому фасаду. Початковий колір деревини представлений на фотографіях нижче:

   

Фотографії нижче були зроблені по закінченню першого року експлуатації:

На даний момент закінчується 6 рік експлуатації і фасад виглядає наступним чином:

 

Як бачимо, за поточні 6 років фасад з термічно модифікованого ясена придбав злегка сіруватий відтінок. Для відновлення відтінку досить просто поверхнево нанести масло.

Ознайомитися з повним асортиментом продукції з термодерева, а також отримати кваліфіковану консультацію Ви можете відвідавши наш шоу-рум за адресою М. Київ, булв. В. Гавела 4

1 листопада 2018
×
Заказать обратный звонок